ГЛАВНА ЗА НАС ЗА МАЛТА ХОТЕЛИ ЕКСКУРЗИИ КОЛЕЖИ ОТЗИВИ

Bg

ЕКЗОТИЧНА СИЦИЛИЯ ЕКЗОТИЧНА САРДИНИЯ

En


 Е К С К У Р З И И  В  М А Л Т А

 

К Р У И З И   О К О Л О  О С T Р О В И T Е  

 

                                                          

 

Круиз  около  пристанищата  и  крепостите на Валета –
ежедневно - времетраене около 2 ч. – круизът тръгва в 10, 11, 12.15, 13.15, 14.45, 15.30 - Интересно пътуване с кораб около пристанищата и крепостите на Валета, по време на което ще се запознаете с историята на столицата и Трите исторически града, свидетели на ожесточената обсада на Малта през 1565 г. от турските нашественици и отбраната по време на Втората световна война. БЕЗ ТРАНСФЕР: възрастни-17евро / деца - 15

      Около  Малта (от МАЙ до ОКТОМВРИ-понеделник, сряда, неделя; Целодневна - с ALL INCLUSIVE - включен обяд (студен бюфет  и местни вина, бира, безалкохолни )

По време на пътуването корабът ще мине край столицата Валета, заливите Марсаскала, Св.Томас, Марсашлок - най-голямото рибарско село, Синята пещера - уникална природна забележителност, скалите Дингли - най-високата точка на Малта, островчето, където се е разбил корабът на Св.Павел преди 2000 год. и край най-известните пясъчни плажове. Особено интересно е да се види селцето-декор Попай-Вилидж, построено преди 35 години за заснемането на филм, а днес- атракция за децата с интересните си забавни програми. Ще ви бъде дадена възможност и за плаж и да се насладите на кристалните води на Синята лагуна - най-голямата забележителност на третия по големина остров-Комино.        

Цена: възрастни-42 евро/ деца-22

 

Комино  и  Синята  лагунаежедневна, от май до октомври
Целодневна – ALL INCLUSIVE с включен обяд (студен бюфет, сокове, плодове и местни вина, бира, вода)
Този круиз е специално предназначен за тези, които искат да се насладят цял ден на кристалните води на Синята лагуна и островчето Комино. По време на пътуването до там ще имате възможност да видите голяма част от северния бряг на остров Малта, а така също и да минете покрай острова, където Св.Павел е претърпял корабокрушение 60 г.от н.е. Обядът се сервира на кораба, като се предлага разнообразие от различни видове меса, салата, пресни плодове, вкусен малтийски хляб, сокове и местно вино.
Възрастни - 42евро / деца- БЕЗПЛАТНО, АКО ДЕТЕТО Е ПРИДРУЖЕНО ОТ 2-ма ВЪЗРАСТНИ. Дете, придружено от 1 възрастен заплаща 30 евро

 
 Фернандес –ГОЗО, КОМИНО, СИНЯТА ЛАГУНА - ежедневна от май до октомври
Целодневна –ALL INCLUSIVE с включен обяд (топъл и студен бюфет, риба, многообразни салати, задушени зеленчуци,пресни плодове, вина, бира, сокове, вода)
Фернандес е красива шхуна, която предлага удобно пътуване до съседните острови Гозо и Комино. Най-напред се пуска котва в един от закътаните заливи на остров Гозо за няколко часа наслада на морето и слънцето. След вкусния обед, корабът ви отвежда до островчето Комино, където се спира в Синята лагуна- прекрасен природен кът, с кристална синя вода и възможност за пълно отпускане.
Възрастни 58 евро/ деца-37

 

 

„Духът” на МАЛТА   (Целодневна с включен богат обяд (топъл и студен бюфет, вина, бира и безалкохолни напитки-неограничено)
„Духът на Малта” е модерна яхта , на която може да прекарате незабравими часове , плавайки край най-красивите заливи на островите Малта, Гозо и Комино. Програмата не е фиксирана, а е според атмосферните условия, но във всички случаи котва ще бъде спусната в някой закътан залив за плаж . Ще бъде сервиран богат обяд: меса, прясна риба, салати, пресни плодове. Барът предлага свободна консумация на бира, минерална вода и вино по време на цялото пътуване, а дисководещите ще ви предложат своята музикална програма.
възрастни 62 евро / деца - 42


ГОЗО В КОМБИНАЦИЯ СЪС СИНЯТА ЛАГУНА - АПРИЛ-понеделник, сряда, петък. От МАЙ до ОКТОМВРИ-ежедневна. НОЕМВРИ-понеделник и петък. Тази екскурзия е един идеален вариант да съчетаете двете дестинации ! От пристанището корабът ще ви отведе до Гозо, а там ще направите обиколка на острова с микробус и екскурзовод на английски език. След това ще отплавате за прекрасната и неповторима Синя лагуна, къедто ще прекарате целия следобяд на плажа. Завръщането Ви към пристанището на Слима е предвидено за около 16.00 ч. В цената на екскурзията не е включен обяд, така, че предвидете си суха храна и напитки. Организира се в дните вторник и четвъртък. възрастни - 44 евро / деца 25 евро

 
ВЕЧЕРНО ПАРТИ НА КОРАБА ФЕРНАНДЕС ( от ЮНИ до СЕПТЕМВРИ-петък и събота ) -минималната възраст за участниците е18 год.) !  Отпътуване по залез слънце от Слима. Навлизайки в открито море дисководещият ще ви забавлява цялата вечер, а бюфетът ще ви предложи малтийски мезета и сандвичи, както и местни вина в неограничено количество! Завръщането е около полунощ. Цена 45 евро


Комбиниран тур  ИСТОРИЯТА  НА МАЛТА (от понеделник, сряда и петък (от 10.30-11.00  до 14.30 ч.)
Изключителна възможност за съчетание на две от популярните туристически атракции в Малта: корабен круиз - обиколка на заливите на пристанището на столицата Ла Валета с нейните забележителни крепостни стени. Турът продължава с посещение на атрактивния широкоформатен филм „Историята на Малта”, чийто кратък, но интересен разказ ще Ви въведе в бурните събития на острова през 7000–та история на човешка цивилизация в центъра на Средиземно море. Възрастни 28 евро / деца 20


ЧАРТИРАНЕ НА ЯХТИ - една идеална възможност да обиколите островите, да се насладите на кристалното море, да акостирате  където пожелаете. Ще ви предложим богат избор на различни модели яхти - от 6 до 12 местни, с кабини и с шкипер. Можете да изберете яхта с платна или с мотор/двигател.


 
СИЦИЛИЯ– еднодневна екскурзия от 7 до 23.30 ч. От Малта се пътува с луксозен катамаран до Сицилия (90 мин )
Екскурзията включва посещение на Етна и на красивия курорт Таормина.

    

– от пристанището Поцало, където акостира катамаранът, групата се разпределя в автобуси с екскурзоводи на различни езици и се отправя към   известния курорт Таормина - изключително красиво място, средище и на древни култури. Градчето е разположено на хълм и може да се каже, че дори е на няколко етажа, като долните етажи са на самото море, а те се свързват с центъра на града с кабинков панорамен лифт. След престоя в Таормина - около 2-3 часа, екскурзията се отправя към планината Етна, а туристите ще имат възможността да се насладят на прекрасни природни гледки, които се откриват преминавайки по 2-ия и 3-ия по височина мостове в Европа. Автобусът стига  на 1900 м. височина - в подножието на вулкана - до изгасналия кратер Силвестър. Там се предоставя свободно време за разходка, а тези, които желаят могат да продължат още нагоре към вулкана - до 2600 м.- като използват лифта (срещу допълнително заплащане). Любителите на силните емоции имат и възможност след последната спирка на лифта да ползват специални джипове за изкачване до самия кратер на действащия вулкан.

  


От 1 май до 30 септември - екскурзията до Етна и Таормина се провежда в ден неделя                               
Цена  153 евро / деца от 4 до 14 г.-120 / (Специална оферта за деца до 13 г.: БЕЗПЛАТНО, ако са придружени от 2-ма родители-специалната оферта не включва пристанищни такси и транспорт

(за резервации са необходими: номер на документ, с който пътувате - задгр. паспорт/лична карта, дата на раждане и имена)

За желаещите да пренощуват в Таормина или в друг град в Сицилия ще предложим богат избор на хотели и пансиони! При престой в Сицилия над 1 ден има доплащане ( около 30-50 евро )

от 1-ви октомври до 30 април посещението на Таормина се заменя с бароковото живописно градче Модика / столицата на шоколада на Италия/. Провежда се в дните сряда , петък и неделя, а завръщането е в 22.15 ч.

                                           

    СИЦИЛИЯ 2.     Целодневна екскурзия до МАРЦАМЕМИ, НОТО И СИРАКУЗА, съчетаваща агротуризъм, гастрономически тур и история-провежда се в сряда и неделя в периода от 1 май до 30 септември.
Турът преминава по живописния източен бряг на Сицилия и първата спирка е в старо рибарско селце известно с типичните си Силиански специалитети и традиционни вина. След кратък престоя следва и посещение в местна винарска изба прочута с виното Nero D'Avola и мускат. След тези кратки посещения се отправяте към столицата на Силианския барок НОТО, построен в края на 17 в. и обявен от ЮНЕСКО за паметник на световната култура. По време на разходката ще се насладите на невероятната архитектура на сградите,, палатите и катедралите.

Следва почивка и изобилен обяд в сицилиански стил, разбира се придружен с местно вино.
По нататък това интересно и вълнуващо пътуване ще продължи към друга уникална забележителност в Сицилия - СИРАКУЗА,  където отново ще изживеете интересни моменти, потапяйки се в древната история на Гърция.

   

       ЦЕНА - 177 евро / деца 4 - 14 г. : 138 евро                                        


Компанията -превозвач си запазва правото от време на време да въвежда допълнителна такса гориво - без предварително уведомяване. Това важи и за двете екскурзии до Сицилия

 Всички екскурзии започват от и завършват в хотела, където сте настанени!

 

виж  и СУХОПЪТНИ  ЕКСКУРЗИИ

 Reg.C 26745  •  License TRA / M45  •  VAT-MT 1613-4207

За контакти: 0888-917416 / Mobile / Viber: 00356-99 445026 Mobile / Viber: 00356-99 243883 SKYPE: emil_malta

  mariana@onvol.net